ΜΑΚAΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ |
Είναι η πιό απλή μακαρονάδα που μπορείτε να ετοιμάσετε όμως είναι πολύ γευστική. YΛΙΚΑ για 4 μερίδες 500 γρ. σπαγγετίνι ή άλλο ζυμαρικό 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.γ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/4 κ.δ. κόκκινο πιπέρι, αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα ζυμαρικά αλ τέντε. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το λάδι να κάψει. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε το μαϊντανό και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αμέσως κατεβάζουμε από τη φωτιά. Πρέπει να ροδίσουμε το σκόρδο χωρίς να καεί γιατί αλλιώς θα πικρίσει. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε το σκόρδο με το ζυμαρικό μας. |
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
ΜΑΚAΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου