| ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ |
| Ενα πιάτο συνοδευτικό που μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό ριζότο με λαχανικά ή θαλασσινά. YΛΙΚΑ 26 μεγάλα μανιτάρια 1/4 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ.ρίγανη 1/4 φλ.τσ. ψίχουλα από φρέσκο, άσπρο ψωμί 2 σταγόνες ταμπάσκο 1/2 φλ.τσ. κασέρι νηστίσιμο τριμμένο 1 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε καλά τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν και τα σκουπίζουμε.Κόβουμε τα κοτσάνια από τα στελέχη και ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια.Τοποθετούμε τα μανιτάρια αναποδογυρισμένα με την κοιλότητά τους προς τα πάνω σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τα ψιλοκομμένα κοτσάνια των μανιταριών σε ένα μπολ. Αφήνουμε λίγο από το κασερι για πασπάλισμα. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε στους 175 °C σε προθερμασμένο φούρνο, για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί. Τα σερβίρουμε χλιαρά. Καλή όρεξη! |
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου