Είναι πολύ νόστιμη και συνοδεύει ευχάριστα τα βράδια με μπύρα και καλή παρέα. YΛΙΚΑ 20 φέτες κασέρι 20 φέτες ζαμπόν 10 φύλλα κρούστας 1 ποτήρι γάλα εβαπορέ 1 αβγό 1 φλ. λάδι ή μαργαρίνη λιωμένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε 3 φύλλα σε λαδωμένο ταψί και από επάνω την μισή ποσότητα από το ζαμπον και το κασέρι σε στρώσεις. Βάζουμε άλλα 3 φύλλα από επάνω λαδωμένα μεταξύ τους και από επάνω την υπόλοιπη ποσότητα από το ζαμπόν και το κασέρι. Τελειώνουμε με το στρώσιμο των υπολοίπων φύλλων. Χαράζουμε την πίτα και αφού χτυπήσουμε το αβγό με το γάλα ρίχνουμε κουταλιά- κουταλιά επάνω από την πίτα το γάλα μας. Ρίχνουμε και λίγα κομματάκια μαργαρίνη και ψήνουμε για 30-40 λεπτά σε μέτριο φούρνο. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ 1
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου