Υλικά
- 1 ψημένο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 κουτ.σούπ. καλαμπόκι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. γλυκ. πελτέ τομάτας
- 2 μεγάλες τορτίγιες
- 50 γρ PHILADELPHIA με Σκόρδο και Χορταρικά
Εκτέλεση
1. | Ζεσταίνετε το κοτόπουλο, το καλαμπόκι, το γλυκό κρεμμυδάκι και τον πελτέ τομάτας με 2 κουταλιές νερό σε ένα μικρό τηγανάκι, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. |
2. | Απλώνετε στη μια από τις τορτίγιες το Philadelphia, προσθέτετε το μείγμα του κοτόπουλου από το τηγάνι μόλις έχει δέσει και καλύπτετε από πάνω με την άλλη τορτίγια. |
3. | Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι και τοποθετείτε σε αυτό τη γεμισμένη τορτίγια. Μαγειρεύετε 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Με τη βοήθεια μιας φαρδιάς σπάτουλας, γυρνάτε την τορτίγια και μαγειρεύετε και από την άλλη πλευρά. |
4. | Κόβετε στα 4 και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα. |
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα:
1472.0kJ / 351.5 kcal
Συνταγή : από την Αννα Ντίνου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου