| Δοκιμάστε και μία διαφορετική σαλάτα με το φαγητό σας! YΛΙΚΑ χοντρό μαγειρικό αλάτι 3 μέτρια κολοκυθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπεριά λίγο λάδι 1 μέτρια μελιτζάνα 300 γραμμάρια κολοκύθα κόκκινη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε την μελιτζάνα και τα κολοκυθάκια σε φέτες κατα μήκος περίπου 5 χιλιοστά. Βάζουμε τη μελιτζάνασε ένα σουρωτήρι την πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και την αφήνουμε να ξεπικρίσει για 30 λεπτά. Ξεπλένουμε την μελιτζάνα με κρύο νερό και την στραγγίζουμε απο τα νερά. Κόβουμε την κολοκύθα και το κρεμμύδι σε φέτες 5 χιλιοστών και την πιπεριά σε λωρίδες λεπτές. Αλείφουμε όλα τα λαχανικά με λάδι. Τα βάζουμε σε ένα ζεστό ταψάκι στον προθερμασμένο φούρνο μας και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Τα περιχύνουμε με λαδόξυδο ή ντρέσιγκ της αρεσκείας μας και τα τρώμε όσο είναι ζεστά. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΣΑΛΑΤΑ ΨΗΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου