Είναι μία καταπληκτική σαλάτα για ένα βραδινό πιάτο μόνη της ή συνοδεία στο μεσημεριανό μας που δεν χρειάζεται να είναι κατ’ αποκλειστικότητα ψάρι. YΛΙΚΑ 1 κιλό γαρίδες 4 πατάτες 8 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1/4 φλυτζάνι κάπαρη 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1 φλιτζάνι καλαμπόκι 1 φλιτζάνι μανιτάρια ψιλοκομμένα ½ πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους ½ πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους πιπέρι αλάτι 1/3 ματσάκι μαϊντανός 1 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα 2 κ.σ. κέτσαπ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένετε τις γαρίδες. Βάζετε σε μία κατσαρόλα νερό, το ξύδι και λίγο αλάτι, να βράσει και ρίχνετε τις γαρίδες . Βράζετε μέχρι να μαγειρευτούν Βράζετε τις πατάτες και τις κόβετε κομματάκια . Σε βαθύ μπολ βάζετε τις γαρίδες και όλα τα υλικά εκτός από τη μαγιονέζα και την κέτσαπ. Στο τέλος σε ένα βαθύ πιάτο αναμειγνύετε την κέτσαπ με τη μαγιονέζα και ρίχνετε πάνω από την σαλάτα. Ανακατεύετε πολύ καλά και φυλάσσετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου