Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΕΣ

Δοκιμάστε τη σάλτσα με τους κεφτέδες με μακαρόνια και ξεχάστε την μπολονέζ της πιτσαρίας ή με ρύζι ή πατάτες και ταξιδέψτε σε γαστρονομικούς παράδεισους. 

YΛΙΚΑ
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
2 τομάτες πολτοποιημένες
2 κ.σ. λάδι
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
½ κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι βαθύ βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το νερό και βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να φύγουν τα πολλά υγρά.

Προσθέτουμε τους κεφτέδες και δίνουμε 1-2 βράσεις δηλαδή για 5 το πολύ λεπτά.

Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου