Κλασσική συνταγή από τις πιό νόστιμες της ιταλικής κουζίνας. Δικιμάστε την και ταξιδέψτε νοερά στην γείτονα χώρα. YΛΙΚΑ 1 κ.σ. πελτέ τομάτας 2 τομάτες πολτοποιημένες 2 κ.σ. λάδι λίγη ρίγανη αλάτι, πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλ. καφέ κρασί άσπρο αρετσίνωτο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το σκόρδο. Αφού ξανθύνει και αρωματιστεί το λάδι αφαιρούμε τα κομματάκια του σκόρδου και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει καλά. Αφού βράσουμε τα ζυμαρικά μπορούμε να σερβίρουμε χωριστά τη σάλτσα ή να την ανακατέψουμε μαζί με τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα και να σερβίρουμε. |
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου