ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟ |
Ενα φαγητό που το συνηθίζουν στα Επτάνησα, πολύ νόστιμο και ιδανικό για το καλοκαιράκι. Μία διαφορετική γεύση από το κλασικό σπανακόρυζο. YΛΙΚΑ 1 κιλό σπανάκι 4 κρεμμυδάκια φρέσκα και ένα ξερό ψιλοκομμένα 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πάστα τομάτας 2 τομάτες πολτοποιημένες 2 κ.σ. λάδι, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το άνηθο. Προσθέτουμε το σπανάκι και το γυρίζουμε να μαραθεί με το λαδάκι. Βάζουμε νερό ένα ποτήρι και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά. Το σερβίρουμε με φέτα, σαλάτα και κρασάκι άσπρο. |
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου