ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ |
Ενα καλοκαιρινό και πολύ εύκολο φαγάκι για τις μέρες που δεν έχουμε πολύ διάθεση να μαγειρέψουμε κάτι χρονοβόρο! Είναι όμως πολύ νόστιμο και πολύ θρεπτικό! Δοκιμάστε το και συνδυάστε το με φέτα τυρί, μία δροσερή σαλάτα και ένα αναψυκτικό. Είναι η καλύτερη λύση για τα μεσημέρια. YΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 αβγά 1 τομάτα πολτοποιημένη 2 κ.σ. χυμό τομάτας λίγο δυόσμο, αλάτι, πιπέρι 1 κ.σ. λάδι λίγη φέτα τριμμένη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Με αυτά τα υλικά μπορείτε να μαγειρέψετε με δύο τρόπους αυτό το φαγητό. α' τρόπος: Σε ένα τηγάνι βάλτε την τομάτα μαζί με το χυμό και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να ρουφήξει τα ζουμιά της η σάλτσα. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και τα αβγά χτυπημένα και ανακατέψτε πολύ καλά ώστε να πάει παντού το αβγό. Ρίχνετε και την φέτα και ανακατεύετε πάλι. β' τρόπος: Αφού βράσει και ρουφήξει τα ζουμιά της η σάλτσα, βάζετε τα υλικά εκτός από τα αβγά και τη φέτα. Ανακατεύετε. Προσθέτετε τα αβγά ολόκληρα και τα αφήνετε να ψηθούν παίρνοντας λίγη σάλτσα με ένα κουταλάκι από τα πλάγια του τηγανιού και ρίχνοντας πάνω από τον κρόκο των αβγών ώστε να ψηθεί και αυτός. Ρίχνουμε στο τέλος τη φέτα και κουνάμε το τηγάνι μας για να πάει παντού η φέτα. Καλή όρεξη!!! |
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου