| Τα γνωστά σε όλους μας από την κινέζικη κουζίνα τώρα μπορούμε να τα φάμε και στο σπίτι μας σε ότι ποσότητα θέλουμε και... χωρίς να τα ακριβοπληρώσουμε! YΛΙΚΑ 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 φλ. φρέσκο λάχανο τριμμένο 1 φλ. καρότο τριμμένο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 φλ. κοτσάνια σέλινου ψιλοκομμένα 1/4 φλ. σάλτσα σόγιας αλάτι, πιπέρι 1/4 φλ. κόκκινο κρασί αραβοσιτέλαιο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά τα λαχανικά μαζί με το κρασί και τη σάλτσα σόγιας για 5 λεπτά. Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε και μικρά κομμάτια χοιρινό ήδη βρασμένο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 λωρίδες το καθένα και βάζουμε 2 κ.σ. γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολλά. Τα τηγανίζουμε σε καυτό αραβοσιτέλαιο ή τα ψήνουμε στο φούρνο αφού τα αλείψουμε με λάδι για να ροδοκοκκινήσουν. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΡΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου