Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ


 
Αν φτιάξετε αυτή τη σκορδαλία θα δοκιμάσετε μία διαφορετική γεύση.

YΛΙΚΑ
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. καρύδια τριμμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κ.σ. λάδι, αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ξύδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για να ενοποιηθούν τα υλικά και σερβίρουμε με μεζέδες, όπως μπακαλιάρο κροκέτες, μελιτζάνες και κολοκυθάκια τηγανιτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου