Αν φτιάξετε αυτή τη σκορδαλία θα δοκιμάσετε μία διαφορετική γεύση. YΛΙΚΑ 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ. καρύδια τριμμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 2 κ.σ. λάδι, αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ξύδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για να ενοποιηθούν τα υλικά και σερβίρουμε με μεζέδες, όπως μπακαλιάρο κροκέτες, μελιτζάνες και κολοκυθάκια τηγανιτά |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου