| ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ |
| Τί πιό νόστιμο από ένα πιάτο φασολάκια για το καλοκαιρινό τραπέζι; Δροσιστικά συνοδεύονται μαζί με φρέσκια τοματοσαλάτα και τζατζίκι... είναι μμμμμ!!! YΛΙΚΑ 1 κιλό φασολάκια 1 κρεμμύδι ξερό λεπτοτριμμένο 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 τομάτες τριμμένες στον τρίφτη 1 κ.σ. πελτέ τομάτας αλάτι, πιπέρι, 4 κ.σ. λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Παίρνουμε τα φασολάκια και τα καθαρίζουμε από όλες τις ίνες που έχουν και τα πλένουμε πολύ καλά. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε στην κατσαρόλα και τα φασολάκια και τα γυρίζουμε 3-4 φορές να βγάλουν τα υγρά τους και να ψηθούν λίγο στο λάδι. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε τα φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν. Συνοδεύονται άριστα από τζατζίκι με αρκετό σκόρδο, τυρί και σαλάτα χωριάτικη. |
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου