Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
Το μοσχάρι μαγειρεμένο έτσι είναι πολύ νόστιμο και ιδανικό για ένα καλό δείπνο!

YΛΙΚΑ
1 κιλό κρέας μοσχάρι από μαλακό σημείο
4 κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνης
5 γαρύφαλλα
1 ποτηράκι λευκό κρασί αρετσίνωτο
αλάτι πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας ολόκληρο και το τρυπάμε σε διάφορα σημεία με τα γαρύφαλλα. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και όταν κάψει το λάδι τσιγαρίζουμε το κρέας και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε όταν ροδίσουν και τη δάφνη και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να ψηθεί για 2- 2.30 ώρες προσθέτοντας κάθε τόσο λίγο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου