Ενα πολύ νόστιμο πιάτο από την όμορφη Κύπρο. YΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό 2 ποτήρια κρασί μπρούσκο 1 φλ. ξύδι λίγο μπαχάρι, λίγο κύμινο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη λάδι για το τηγάνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε το κρέας σε μία λεκάνη, ρίχνουμε όλα τα υλικά και το σκεπάζουμε με το ξύδι και το κρασί. Το αφήνουμε για 6 ώρες να μαριναριστεί. Καίμε το λάδι στο τηγάνι μας και παίρνουμε κουταλιά- κουταλιά από το μείγμα και τηγανίζουμε. Στο τέλος χύνουμε τα υγρά από το φαγητό και τηγανίζουμε το κρέας ξανά σε λάδι καυτό μέχρι να ροδοψηθεί. |
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΥΠΡΟΥ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου