| Φτιάξτε το και δοκιμάστε το μόνο του ένα βράδυ με μία σαλάτα και λίγο τυρί ή σαν μεζέ με ένα καλό γεύμα με φίλους. Είναι απολαυστικό με μπύρα και ρετσίνα. YΛΙΚΑ 1 ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά το βούτυρο με το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι που το έχουμε πολτοποιήσει. Παίρνουμε μία- μία τις φέτες του ψωμιού και αλείφουμε από επάνω το μίγμα του βουτύρου. Το ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου