| Κλασική συνταγή από τα ουζερί της Θεσσαλονίκης! Θα το αγαπήσετε σαν πιάτο σίγουρα και θα το φτιάχνετε αρκετά συχνά... YΛΙΚΑ 1 πακέτο μύδια κατεψυγμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτηράκι κρασί άσπρο αρετσίνωτο 1/2 πιπεριά καυτερή πράσινη κομμένη αλάτι, πιπέρι 2 φλιτζάνια ρύζι καρολίνα 2 κ.σ. λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε τα μύδια καλά σε τρεχούμενο νερό. Στο κατσαρολάκι μας βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα μύδια και λίγο νερό και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά το φαγητό να βράσει για μισή ώρα προσέχοντας να μη σωθεί το νερό και να μαλακώσει το ρύζι και τα μύδια. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου