Μια συνταγή για ένα ξεχωριστό ρύζι που συνοδεύει όλα τα κρεατικά. YΛΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 2 φλ.τσαγιού άσπρο ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 φλ.κ. καλαμπόκι 3 κ.σ. λάδι 1 φλ. τσ. μανιτάρια ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει καλά. Ρίχνουμε το κρεμμύδι μέσα στο τηγάνι και το ροδίζουμε. Προσθέτουμε το ρύζι και το τσιγαρίζουμε καλά ώστε να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 2 φλυτζάνια τσαγιού νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά για να βράσει σιγά το ρύζι. Αφού ρουφήξει τα περισσότερα υγρά και μείνει με ελάχιστο νεράκι σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το σκεύος σκεπασμένο για να ρουφήξει το ρύζι το υπόλοιπο νερό. |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΡΥΖΙ ΣΠΕΣΙΑΛ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου