Επειδή τον τελευταίο καιρό μου αρέσει να δοκιμάζω συνταγές από την ιταλική κουζίνα σας δίνω ακόμη μία η οποία είναι πολύ νόστιμη και μαζί με την προηγούμενη με τον φιδέ μας δίνει εναλλακτικές γευστικές προτάσεις για να γευτούμε αυτό το ζυμαρικό. YΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1 ποτηρι σάλτσα τομάτας (stella, misko κ.α.) 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 κ.σ. λάδι αλάτι, πιπέρι 1 κ.γ. ψιλοκομμένος βασιλικός 2/3 φλ. γάλα εβαπορέ light --------- 1 πακέτο φιδές 1/4 φλ. παρμεζάνα 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει. Ετοιμάζουμε τον φιδέ σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Προσθέτουμε αν θέλουμε αλάτι και πιπέρι, την παρμεζάνα και τον ψιλοτριμμένο βασιλικό (ή μαϊντανό). Καλή όρεξη!!! |
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΦΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου